O zi la restaurantul spaniol Andalu GastroBar Iasi, primul client Poloniq
×

Andalu GastroBar

Iași
O zi la Andalu, arome spaniole pe dealuri ieșene
20.07.2020
Bianca Păduraru, Pasha Bochkareva

Oameni frumoși, atmosferă plăcută cu iz spaniol și preparate delicioase, așa sună o zi petrecută la Andalu GastroBar, restaurantul spaniol din Iași. Noi, Bianca și Pasha, care tocmai ne-am alăturat echipei Poloniq, am decis să mergem la unul dintre restaurantele din #comunitateaPoloniq pentru a descoperi ce face Andalu să fie unul dintre cele mai apreciate restaurante din Iași (de curând au intrat în top 10 Zile și Nopți).

Când vorbim despre Andalu, vorbim de un concept de business family, unde Ioana și Daniel au decis să deschidă un restaurant cu specific spaniol după ce s-au întors în România, având o experiență de 13 ani în Spania. Își doresc ca persoanele care vin la Andalu să se simtă ca într-o vacanță. Decorul, ambientul și preparatele contribuie la acest lucru. 

Experiența Andalu și Poloniq

Andalu a fost primul client Poloniq, încă din luna septembrie 2019, având toate cele trei module: meniu digital, comenzi online și rezervări online. Ioana și Daniel au ales Poloniq pentru flexibilitate, claritate și ușurința de utilizare. Astfel, pot gestiona comenzile și rezervările, iar meniul digital le este util atât lor, cât și celor care le trec pragul. Persoanele care vin în restaurant își fac rezervare, iar acestea sunt gestionate în funcție de gradul de ocupare.

Cât despre livrări, Andalu nu avea acest serviciu înainte de pandemie, dar, odată cu instaurarea stării de urgență, s-a adaptat rapid și împreună cu Poloniq a pornit serviciul de comenzi online.  

Ioana și Daniel pun suflet în tot ceea ce fac și vor să le ofere clienților o experiență de neuitat, de aceea le face o mare plăcere să servească chiar ei clienții. 

               

Viziuni diferite, atente la lucruri diferite

Avem viziune diferite și suntem atrase de lucruri diferite - Pashei i-au plăcut servirea și muzica spaniolă, iar Biancăi, designul restaurantului și florile.

De asemenea, ne bucurăm că am cunoscut doi oameni ce își iubesc afacerea și care au fost deschiși să ne împărtășească o zi pe care o au în restaurant, alături de Poloniq. Alegria, Amigos, Fiesta, Amar sunt câteva dintre cuvintele care ne-au rămas în memorie, acestea fiind pictate pe pereții terasei, provocându-ne să căutăm traducerea lor. Chiar dacă a fost o zi friguroasă, am avut o experiență plăcută, cu soare.

 

Ne-am și delectat cu preparatele spaniole

După toate acestea, a venit și rândul nostru să gustăm mâncarea spaniolă. Pasha a experimentat pentru prima dată în viață creveții în sos de ulei de măsline și usturoi, dar a comandat și nachos cu carne și cu guacamole, iar Bianca, fâșii de pui în pesmet auriu, cu cartofi aurii și sos de miere și muștar. Vă spunem că și acum, când scriem articolul, ne gândim la gustul acestora și la servirea excepțională. 

Alte articole despre
Comunitatea Poloniq din Iași
Înapoi la pagina comunității
este un produs:
IAȘI, Bulevardul Carol nr. 4, Clădirea Habitat, corp B, et. 3 | office@brandweb.ro
IAȘI, Bulevardul Carol nr. 4, Clădirea Habitat, corp B, et. 3

office@brandweb.ro