Ne bucurăm să anunțăm că producătorul de ambalaje Mâncare Curată ni se alătură în calitate de partener și contribuie cu un #welcomepackage de pungi de test pentru restaurantele din comunitatea Poloniq.

Mâncare Curată reprezintă un nou brand de ambalaje lansat pe piață în contextul crizei provocate de Coronavirus.

 

Ce aduc în plus aceste ambalaje?

Având închidere ermetică, acestea asigură protecția în tot procesul de livrare, fără ca preparatele să fie expuse vreun moment la factori externi sau la contactul direct cu alte persoane. Caserolele cu mâncare sunt imediat puse în pungile Mâncare Curată. Astfel, preparatele ajung direct din bucătăria restaurantului pe masa clienților în condiții de igienă maximă.

Aceste ambalaje pot reprezenta un punct de diferențiere pentru restaurante, demonstrând, prin grija față de procesul de livrare, grija față de clienți. În plus, pungile sunt eco-friendly și biodegradabile, fiind confecționate 100% din materiale reciclabile.

Puteți afla mai multe despre conceptul Mâncare Curată aici.

Prin întreaga soluție pe care o oferim, dar și prin parteneriatele pe care le încheiem, ne dorim să ajutăm afacerile din HoReCa să renască.

-------

Later edit:

Restaurantele pot opta pentru toate cele 3 module Poloniq sau pentru unul dintre ele:

  • Rezervări online
  • Meniu digital
  • Shop propriu pentru comenzi

 

Iar pentru că hotelurile au avut de suferit deopotrivă în această perioadă, punem la dispoziția acestora următoarele soluții pentru a redeschide în siguranță:

  • Aplicație pentru acces la micul dejun (gestionarea traficului)
  • Aplicație de room-service
  • Aplicație pentru rezervări în restaurant