Pandemia a lovit din plin multe industrii. Proprietarii de afaceri s-au trezit puși în fața unei decizii – să închidă temporar activitatea sau să se adapteze. Una dintre cele mai afectate industrii a fost industria HoReCa.

Tocmai pentru că avem experiență de lucru cu clienți din HoReCa, ne-am decis să extindem Poloniq, sistemul de rezervări online pe care l-am pornit acum un an, cu un sistem de comenzi online.  

Astfel, într-un sprint de 5 zile, am reușit să mobilizăm toată echipa noastră și să gândim de la zero arhitectura informațională și funcționalitățile pentru a permite restaurantelor, cafenelelor și cofetăriilor să înceapă rapid să vândă online pe site-ul propriu prin instalarea sistemului de comenzi (shop online) cu plata online integrată.

Așa cum am gândit de la început, nu ne-am dorit ca Poloniq să fie o platformă agregatoare, ci un soft dedicat 100% B2B către HORECA. Astfel, prin extinderea Poloniq într-un sistem de comenzi online, oferim clienților noștri restaurante un magazin online propriu, cu plată electronică integrată perfect funcțional într-un timp record și la costuri minime.

Legat de costuri, Poloniq oferă set-up-ul gratuit și funcționează pe baza unui abonament lunar fix la care se adaugă un comision de 1.5% pentru plata online. 

Livrările sunt făcute in-house de către restaurant sau alți furnizori ai acestora, însă modulul de comenzi online poate fi potrivit și pentru restaurantele care nu fac deloc livrări, dar vor să stimuleze comportamentul de pick-up din locație.

Puteți afla mai multe detalii despre Poloniq în videoul de aici.

Ne bucurăm să vedem că sunt business-uri din industria HoReCa care s-au adaptat ușor și au implementat deja comenzile online alături de noi: Andalu, Oddity, Soft & Grace.

Mulțumim și Ioanei Luca, co-fondator al restaurantului Andalu, pentru că a acceptat invitația de a sta de vorbă cu noi și de a povesti despre perioada aceasta. Puteți asculta videoul aici.

Ne puteți urmări pe pagina de Facebook aici

Dacă aveți nevoie de ajutor în tranziția către comenzile online, ne puteți contacta la [email protected]

-------

Later edit:

Restaurantele pot opta pentru toate cele 3 module Poloniq sau pentru unul dintre ele:

  • Sistem de rezervări online - mai multe detalii aici 
  • Meniu digital - mai multe detalii aici
  • Shop propriu pentru comenzi - mai multe detalii aici

 

Iar pentru că hotelurile au avut de suferit deopotrivă în această perioadă, punem la dispoziția acestora următoarele soluții pentru a redeschide în siguranță:

  • Aplicație pentru acces la micul dejun (gestionarea traficului)
  • Aplicație de room-service
  • Aplicație pentru rezervări în restaurant