Adunam in Poloniq noutatile despre digitalizarea restaurantelor si a industriei HORECA
×
Poloniq la #rebootHoReCa powered by Metro
26.06.2020

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că, după un proces riguros de selecție, suntem printre singurele 2 start-up-uri selectate pentru programul #rebootHoReCa, un program marca MetroTech'n'Trade și Activize.

Citește mai mult
De ce un software de comenzi online pentru restaurante?
19.06.2020

Poloniq este un software care oferă restaurantelor mai mult decât un shop propriu pentru comenzi cu o investiție minimă și în cel mai scurt timp

Citește mai mult
Meniu digital – aplicație mobilă pentru comandă în restaurant prin QR code
11.06.2020

Meniul digital – sau meniul contactless, cum mai este numit – reprezintă un avantaj competitiv pentru restaurantele care îl adoptă.

Citește mai mult
Registru digital de rezervări pentru restaurante
02.06.2020

Restaurantele care își doresc o aplicație de gestionare rezervări pot alege Poloniq, un software HoReCa ce ajută restaurantele în procesul de digitalizare.

Citește mai mult
Dragi restaurante, e momentul să vă educați clienții!
28.05.2020

Da, da, e momentul.

E momentul pentru că după două luni în care majoritatea restaurantelor au reușit cu greu să ajungă la 20-30% din încasările dinainte de pandemie, ceea ce urmează nu pare mai favorabil.

Citește mai mult
Livrările, încotro după 15 mai?
14.05.2020

Da, da, știm cu toții că livrările au fost salvarea multor restaurante în această perioadă. Dar ce se va întâmpla cu livrările după 15 mai?

Citește mai mult
#WelcomePackage de la Mâncare Curată - un nou partener Poloniq
13.05.2020

Ne bucurăm să anunțăm că producătorul de ambalaje Mâncare Curată ni se alătură în calitate de partener și contribuie cu un #welcomepackage de pungi de test pentru restaurantele din comunitatea Poloniq.

Citește mai mult
Despre Poloniq, software-ul de comenzi online și rezervări pentru restaurante
12.05.2020

Lansat de la sfârșit de 2018, de Patricia și Armand Bertea din Iași, Poloniq este un software as a service (SaaS) care și-a propus în primă fază să ajute restaurantele să gestioneze rezervările, înlocuind metoda ”pen and paper” cu o variantă digitală web and mobile.

Citește mai mult
#GuestPost - Despre distanțarea fizică în spațiul unui restaurant
11.05.2020

În mod cert, suntem conștienți de deficitul economic care s-a așternut asupra restaurantelor, dar totodată am îndrăzni să afirmăm faptul că acest moment de cumpănă nu trebuie să ofere un drum pesimist, ci din contră, unul optimist ancorat în societatea actuală.

Citește mai mult
este un produs:
IAȘI, Bulevardul Carol nr. 4, Clădirea Habitat, corp B, et. 3 | [email protected]
IAȘI, Bulevardul Carol nr. 4, Clădirea Habitat, corp B, et. 3

[email protected]