Echipa Poloniq a lucrat la crearea identității Restaurantului Carol’s Place din Valea Lupului.
Tot mai multe restaurante, localuri și cofetării se mobilizează pentru a crea contextul potrivit pentru ca cei îndrăgostiți să aibă parte de o sărbătoare romantică, cu meniuri speciale, atmosferă inedită, muzică live și decor creat special pentru această ocazie.
Când managerul de restaurant are de ales modul în care va încorpora livrarea în restaurant, va avea două opțiuni! Vezi în acest articol care sunt!
De când lucrăm cu restaurantele, suntem atenți la nevoile pe care le au clienții noștri și în funcție de acestea îmbunătățim Poloniq cu funcționalități noi.
De la un restaurant elegant, la unul ce are culori neon sau abordări neobișnuite, fiecare trebuie să spună o poveste pe care un client o poate oferi celorlalți prin conținutul pe care îl realizează pe social media.
Pentru a deschide un restaurant este nevoie, pe lângă dragostea față de arta culinară, de un model de business. Pe baza acestuia, un manager de restaurant știe cum va putea să creeze, să ofere și să capteze valoare.
Pandemia de Covid-19 a adus schimbări majore în industria restaurantelor, conceptul de business îndreptându-se în două direcții: cum să se stabilizeze și cum să aducă venituri.
De-a lungul experienței noastre, ne-am lovit de multe refuzuri din partea restaurantelor. Sunt însă și refuzuri pe care le apreciem, acele refuzuri argumentate.
Aflați în articol care sunt cele mai importante milestone-urile de până acum.