De-a lungul experienței noastre, ne-am lovit de multe refuzuri din partea restaurantelor. Sunt însă și refuzuri pe care le apreciem, acele refuzuri argumentate.
Aflați în articol care sunt cele mai importante milestone-urile de până acum.
Mâncarea, un limbaj universal cu diferite dialecte și accente, care exprimă uneori mai mult decât cuvintele o pot face.
Aflați în acest articol care sunt soluțiile pe care le puteți implementa rapid pentru redeschiderea restaurantulului dvs.
Află povestea celui mai sustenabil bistro din România - CUIB din Iași, dintr-un interviu acordat pentru Poloniq.
Let’s immerse together in the wonderful gastronomy of the cold, breath-taking Siberia.
Punctăm câteva recomandări pentru creșterea canalului de vânzări propriu, recomandări care pot fi aplicate de către restaurante din comunitatea Poloniq și nu numai.
How did restaurants from Russia in general and, more specific, from Yakutia (The Republic of Sakha), located in the northeastern Siberia, cope with the pandemic? I am Pasha and I joined Poloniq team one month ago. In this article, I will give you an overview about the hospitality industry situation from Russia, my home country.
Ce este un restaurant eco-friendly și cum poți ajunge să-ți transformi restaurantul în unul prietenos cu natura? Află din articol.